Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:19:44 GMT

تحلیلی بر فداکاری علی لندی

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۷۹۴۶

تحلیلی بر فداکاری علی لندی

ایسنا/خراسان جنوبی یک کارشناس ارشد روانشناسی کودکان استثنایی با اشاره به حادثه‌ای که برای علی لندی پیش آمد، گفت: باید نوجوانان را آماده کرد تا با شرایط غیرقابل پیش بینی آنشا شوند و بدانند زندگی دائما بر روی یک خط سیر نمی‌گذرد.

شمس عباسپور اسفدن در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: علی لندی، کودکی بود که بار دیگر در این سرزمین نشان داد که قهرمان‌ها تنها شخصیت‌های افسانه‌ای نیستند؛ وی دریادلی بود که نه تنها  شعله‌های آتش بلکه قلب‌هایی را فتح کرد که تا ابد به یاد او خواهند تپید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در خصوص رفتاری که علی لندی داشت و بواسطه آن، این روزها همه او را به عنوان قهرمان می‌شناسیم و اولین امری که به ذهن می‌رسد روحیه عاطفی بالا و در کنار آن شهامتی است که ردپای آن را در تک تک لحظات حادثه می توان یافت.

این کارشناس ارشد روانشناسی افزود: با توجه به  نوع حادثه که آتش سوزی بوده و خطرآفرینی آن بر کسی پوشیده نیست تا آنجایی که کادر و پرسنل آتش نشانی در زمره دارندگان مشاغل سخت دسته بندی می‌شوند، می‌توان دریافت که اقدام قهرمان این حادثه، چیزی فراتر از احساسات عاطفی صرف بوده و نشان از تربیتی می‌دهد که صفاتی را نهادینه ساخته که برآیند و ماحصل آن حماسه‌ای است که رقم خورد.

هشداری برای والدین

مدیر مسئول مرکز خانه پناهگاهی پسران بیرجند گفت: از آنجایی که بطور معمول تمایل به دیده شدن و اثبات ارزشمند بودن و جلب توجه و کسب محبوبیت در نوجوانان امری رایج است، باید در تبیین و شرح این حادثه دقت بیشتری کرد.

عباسپور ادامه داد: باید برای فرزاندانمان روشن کنیم، در مواردی که امکان کمک گرفتن از افراد متخصص و آگاه به نحوه کمک رسانی در موقعیت فرضی ایجاد شده وجود دارد، به حادثه پیش آمده ورود پیدا نکنند چراکه در مواردی امکان و توان کمک به بهبود وضعیت را نداشته و چه بسا که جان خود را نیز به خطر بیاندازند.

وی با تاکید بر گوش زد کردن این موارد توسط والدین به نوجوانان و کودکان، یادآور شد: بنابراین تلاش برای آگاهی بخشی به کودکان و نوجوانان در کنار تقویت احساسات ارزشمند بشردوستانه و کمک به هم نوع ضروری به نظر می‌رسد و در این راه کمک گرفتن از مشاور و روانشناس لازم است چراکه گاهی والدین چگونه بیان کردن این مسائل را نمی‌دانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روانشناسي نوجوان علی لندی علی لندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته زمین پاک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در این هفته ویژه برنامه‌های متعددی برای کودکان و نوجوانان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی این ویژه برنامه‌ها به ارتقای سواد محیط زیستی کودکان و نوجوانان کشورمان کمک می کند. 

دیگر خبرها

  • همدان قهرمان مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور شد
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • استفانو پیولی: برای کسب این نتیجه فداکاری کردیم؛ سعی می کنیم رده دوم را حفظ کنیم
  • یک فوتی دیگر در پی حادثه تصادف نوجوانان بسکتبالیست قزوینی
  • استخر‌هایی که جان می‌گیرند
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • جوهری‌خو قهرمان نخستین مرحله مسابقات آزاد تپانچه بزرگسالان شد
  • هفته زمین پاک
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه