Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@00:38:43 GMT

رضایی: ایران قابل محاصره نیست

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۹۳۳۷۸

رضایی: ایران قابل محاصره نیست

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محسن رضایی در امروز (پنجشنبه) در چهلمین روز از درگذشت علی لندی نوجوان فداکار ایذه ای، با گرامی داشت ۱۳ آبان ماه، اظهارکرد: نوجوانان عزیز انقلابی ما نقش موثری در تاریخ انقلاب داشتند و یک روز مخصوص آن‌ها گذاشته شد. از طرف دیگر امروز روز مبارزه ملت ایران با استکبار جهانی است که این روز را هم گرامی می‌داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی افزود: ۴۰ روز از شهادت علی لندی گذشته است، اما مردم امروز همان حسی را دارند که علی لندی آن روز شهید شد و این حضور جای تشکر دارد.

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: در سرزمین بختیاری تصمیمات بسیار بزرگی در تاریخ ایران گرفته شد و از همین ایذه زمانی سردار اسعد، خوانین بختیاری را در همین دشت جمع کرد و گفت باید کاری کنیم که اسم خوانین بختیاری در تاریخ بماند. ما باید به تهران برویم و مجلس شورای اسلامی را که دستاورد ملت ایران است و توسط محمد علی شاه به توپ بسته شده است، آزاد کنیم و تحویل ملت ایران بدهیم. ۱۰۰ سال پیش مردم ما از همین جا تصمیم تاریخی می‌گیرند که تصمیم گیری سخت و خیلی مهم بود. ابتدا لشکر‌های اصفهان را خلع سلاح کردند و بعد با عزیمت به تهران، این شهر را محاصره و در نهایت مجلس شورای ملی را آزاد و تحویل ملت ایران دادند. سرزمین بختیاری، سرزمین تصمیم گیری‌های مهم و سخت است.

وی بیان کرد: در زمان شیرعلیمردان خان نیز زمانی که رضا شاه چادر‌ها را از سر زن‌ها درآورد و کلاه فرنگی بر سر مردم گذاشت، شیرعلیمردان خان در بیش از ۲ ماه شهرکرد را آزاد کرد و پرچم چم مقدس "لا الا الی الله محمد رسول الله" را در این شهر به اهتزاز در آورد و هر چه به او حمله کردند، موفق نبودند و حریف او نشدند.

رضایی افزود: در انقلاب اسلامی نیز شاهد تصمیم گیری سخت دیگری از سوی بختیاری‌ها بودیم؛ رژیم شاه در این کشور قدرت داشت، ولی بختیاری‌ها پشت سر امام راه افتادند و در نهایت توانستند انقلاب را پیروز کنند.

وی عنوان کرد: تصمیم گیری سخت دیگر بختیاری‌ها در زمان جنگ بود؛ همین روستایی که در آن حضور داریم، یک روستای کوچک است، اما بیش از ۱۴ شهید تقدیم انقلاب کرده است. کدام ملت‌ها چنین سابقه تاریخی دارند و تصمیم گیری‌های مهم انجام می‌دهد؟

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: ما امروز آمده ایم و یکی دیگر از صحنه‌های زیبای همین تصمیم گیری‌های بختیاری‌ها را ببینیم؛ خیلی رویداد عجیبی است که یک نوجوان که دیده مادر و خواهر شهید در شعله‌ها می‌سوزند، در همان لحظه تصمیم تاریخی بزرگی می‌گیرد و درست مثل همان لحظات حساس برای قوم بختیاری. او الله اکبر می‌گوید و به میانه شعله‌های آتش می‌رود.

وی بیان کرد: امروز نیز بختیاری ها، بهمئنی ها، زاگرس نشینان، لر‌ها و بقیه قوم‌ها نیز باید یک تصمیم تاریخی بگیرند و محاصره اقتصادی آمریکا را با دست خودمان بشکنیم؛ بیش از سه سال است که بدون دلیل قانونی ما را محاصره اقتصادی کرده‌اند. ما نفت مان را به صورت قاچاق می‌فروشیم، ولی اگر درلاری در خارج به دست آوریم باید مخفیانه وارد کشور کنیم تا قیمت دلار در کشور حفظ شود. چرا ما را محاصره اقتصادی کرده اند؟

رضایی افزود: گفتند ایران می‌خواهد بمب اتم بسازد که دولت ما در مذاکرات برجام، هرچه آن‌ها می‌خواستند، داد. برجام توافق و امضا شد و بعد نیز دولت بعدی آمریکا آن را زیر پا گذاشت و ما را محاصره اقتصادی کرد. اخیرا نیز در حال فروش یک کشتی نفت بودیم که به ناخدا‌های آن فشار آوردند و وارد یک بندر کردند تا آن کشتی را بدزدند و ببرند، اما فرزندان غیرتمند ایران کمین کردند و چند ساعت ناو‌های مدرن آمریکا و قایق‌های ایران مانور داشتند و حتی ناو‌های آن‌ها استاندارد‌های نظامی را زیر پا گذاشتند تا قایق‌های سپاهی و بسیجی را کنار بگذارند، ولی برادران ما ثابت کردند دوران بزن در رو تمام شده است و ایران قابل محاصره نیست و نمی‌شود چیزی از ایران دزدید.

وی با بیان این که نیاز به یک قیام اقتصادی داریم، ادامه داد: این قیام باید از همین ایذه شروع شود، لوله‌های گاز از همین شهر می‌گرد و چرا همین جا نباید یک پتروشیمی احداث شود تا حداقل برای پنج هزار نفر در این منطقه شغل ایجاد شود و صنایع پایین دست پتروشیمی، کشاورزی، فولاد و تبدیلی فعال شوند. من به استاندار خوزستان هم گفتم برنامه اقتصادی ایذه را آماده کند تا ببینیم چطور جوانان ایذه‌ای در بخش‌های مختلف مشغول به کار می‌شوند و این منطقه آباد و شکوفا می‌شود. اکنون زمانی نیست که مقاومت منفعلانه داشته باشیم. مقاومت ما مقاومت فعال است و تماشاگر و نظاره گر نیستیم.

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: مبارزه ما با آمریکا در حرکت و فعالیت ما است؛ در این است که صنعت و کشاورزی مان را فعال و فقر و بیکاری را از کشور بیرون کنیم و روی پای خودمان بایستیم. البته اکنون تحریم‌ها داخلی از تحریم‌های خارجی خیلی بیشتر و خطرناک‌تر است و ما نیز مصمم هستیم که تحریم‌هایی که دست و پای صنعتگران، کشاورزان و جوانان کشور را بسته است، باز کنیم. الان زمانی است که زاگرس باید بار دیگر علیه آمریکایی‌ها قیام کند. من زنان و مردان بختیاری را می‌شناسم. زنان بختیاری کمتر از بی بی مریم نیستند. جوانان ما کمتر از علی مردان بختیاری نیستند و علی لندی یکی از این جوانان است. شهید لندی دست به کار بزرگی زد و اکنون اسم او در تمام دنیا است و بار دیگر نام مردم پرافتخار ایذه بلندآوازه شد. امروز باید محاصره اقتصادی آمریکا را بشکنیم و می‌توانیم و این کار باید از همین ایذه شروع شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول غلامرضا ملابیگی طرح جهش تولید مسکن دزدی دریایی نفت ایران معاون اقتصادی رییس جمهور علی لندی محسن رضایی ربیع الاول غلامرضا ملابیگی طرح جهش تولید مسکن دزدی دریایی نفت ایران محاصره اقتصادی تصمیم گیری بختیاری ها ملت ایران علی لندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۳۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ ورزشکار و یک مربی قبل از ژوزه مورایس در ایران مسلمان شدند

به گزارش همشهری آنلاین روز گذشته بود که ژوزه مورایس پس از برتری سپاهان برابر استقلال ملاثانی تاکید کرد مسلمان شده و از این پس شرایط برای او متفاوت است. ژوزه مورایس اولین فردی نیست که پس از حضور در ایران، مسلمان می‌شود و پیش از او نیز ورزشکارانی بودند که دین اسلام را انتخاب کردند.

دنی اولروم (عرفان)
دنی اولروم یکی از چهره های سرشناس ورزش ایران است که سالهاست به دین اسلام روی آورده است. او ملیتی نیجریه ای دارد اما از روزی که در سفارت کشورش در ایران همسرش را دید تصمیم گرفت تا تغییرات ابتدایی را در زندگی اش شکل دهد.اولروم که پیش از روی آوردن به اسلام یک مسیحی کاتولیک بوده است پیش از آمدنش به ایران سودای مسلمان شدن در سر داشته است که ازدواج با همسر ایرانی این فرصت را به بهترین نحو برای او فراهم ساخت: «در نیجریه مسلمانان زیادی وجود دارند و شاید بتوان ادعا کرد که اکثر نیجریه‌ای‌ها مسلمان هستند. تحقیقات زیادی درباره اسلام انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که تنها در اسلام می‌توانم گمشده خود را پیدا کنم، مدتها بود که در دل مسلمان شده بودم اما ازدواج بهانه‌ای شد تا به این تصمیم خود جامعه عمل بپوشانم.» همسر دنی اولروم که پس از مسلمان شدن نام عرفان را برای خودش انتخاب کرده است، کارمند رسمی سفارت نیجریه است.

تسینا ایلوشنکو (لیلا رجبی)
نایب‌قهرمان پرتاب وزنه اروپا. اوحالا با نام لیلا رجبی و با پرچم ایران در رقابت‌های بین‌المللی شرکت می‌کند. ایلوشنکو بعد از ازدواج با پیمان رجبی (که او هم دونده است) و مشرف‌شدن به دین اسلام، حالا یکی از ورزشکاران ایران است که با حجاب اسلامی در رقابت‌های بین‌المللی شرکت می‌کند. او که در رقابت‌های قهرمانی باشگاهی برای اولین بار طی مدت حضورش با دیگر پرتاب‌گرهای ایران رقابت کرد و ۲ متر رکورد ایران را شکست، حالا آرزوهای دیگری دارد. لیلا و همسرش از طریق یکی از دوستان‌ که در بلاروس زندگی می‌کند با هم آشنا شده اند. طبق گفته های پیمان، فاصله آشنایی آنها تا ازدواجشان ۲ سال طول کشیده است تا در این ۲ سال لیلا فرصت داشته باشد که درباره دین اسلام و کشور ایران تحقیق کند. اینترنت و کتاب‌هایی درباره دین اسلام، خواندن قرآن به زبان روسی و در آخر موافقت خانواده ها باعث شد تا ورزشکاری دیگر به جمعیت مسلمانان اضافه شود. لیلا که اسمش را خودش از طریق یک سایت ایرانی پیدا کرده است در حضور امام جمعه بوشهر شهادتین را گفت.

دیوید جان رو (داوود)
فقط شش هفته از حضورش در ایران گذشته بود که تصمیم گرفت مسلمان شود. دیوید جان رو، مربی انگلیسی تیم ملی بیلیارد ایران که حالا دیگر سمتی ندارد خیلی زود تصمیم به این کار گرفت.

روی مک لاو، یکی دیگر از دوستان مسلمان جان رو بوده است: «او سیاه پوست انگلیسی بود که مسلمان شده بود و در قطر زندگی می کرد. من درباره اسلام با او خیلی صحبت می کردم.» اما او در ایران تصمیم گرفت که مسلمان شود: «من به همه کشورها به جز آمریکا سفر کرده ام. مردم ایران با همه فرق می کنند. من از فرهنگ شما خوشم آمد. این که شما غذایی می خورید و به هم تعارف می کنید برای من جالب بود.» جان رو در حرم امام رضا (ع) تصمیم نهایی را برای تغییر مذهب گرفته بود: «من شش هفته است که به ایران آمده ام. مسابقه ای در مشهد برگزار شد. من خواستم به حرم امام رضا(ع) بروم. حس خوبی آنجا داشتم و همان جا بود که تصمیم گرفتم مسلمان شوم.» جان رو دوست دارد که یک بار دیگر به مشهد برود: «گفته ام که هر شهری که حرم دارد، من را آنجا ببرند. قم، شیراز ... دوست دارم یک بار دیگر مشهد را ببینم.»

کد خبر 847390 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه سپاهان

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • ۲ ورزشکار و یک مربی قبل از ژوزه مورایس در ایران مسلمان شدند
  • مورایس تنها فردی نیست که در ایران مسلمان شد؛ نام جدید سرمربی سپاهان چه خواهد بود؟